На базі КНП " Навірнянська ЦРЛ" проходить третій етап навчання роботи на комп'ютерному томографі Optima CT-540

Команда лікарів-рентгенологів та рентгенолаборантів кабінету комп'ютерної томографії КНП "Надвірнянська ЦРЛ" продовжує отримувати знання та удосконалюватись.

🏥 На базі КНП " Навірнянська ЦРЛ" проходить третій етап навчання роботи на комп'ютерному томографі Optima CT-540. Цього разу приділяємо особливу увагу дослідженням з довенним введенням контрастної речовини.

Куратор даного навчання керівник діагностичного центру "Vitacom diagnostics" та центру дистанційної інтерпретації радіологічних досліджень "Vitacom expert" Белоус Віктор Валерійович Igor Belous .

🖥️ Комп’ютерна томографія (КТ) з контрастом є важливим інструментом для діагностики внутрішніх органів організму людини. Щоб отримати найточніші результати, в деяких випадках може знадобитися особлива підготовка та відсутність протипоказів.

Під час навчання приділено увагу на застосування сучасних протоколів в КТ діагностиці та використання в роботі і можливості програмного забезпечення від General Electric. Це дозволяє в рази підвищити рівень достовірності якісного обстеження та полегшити і систематизувати роботу персоналу кабінету.

Протягом навчання оновлюємо знання нормативно-правової бази, яка регламентує надання медичної допомоги в Україні. Отримуємо рекомендації з кваліфікованого проведення обстеження згідно світових стандартів в діагностиці.

📚 Віримо у свої сили, удосконалюємо свій досвід, долаємо численні виклики сьогодення разом.

📖 Знання рятують життя!

🤍 З турботою про Вас КНП "Надвірнянська ЦРЛ".

Поділитися:
Надвірнянська центральна районна лікарня:
GPS: 48.631290918232, 24.560124430973
Графік роботи:
Цілодобово

Надвірнянська центральна районна лікарня

Надвірнянська центральна районна лікарня