Всесвітній тиждень серцевого ритму

У Всесвітній тиждень серцевого ритму лікарі-кардіологи КНП "Надвірнянська ЦРЛ" рекомендують усім дотримуватись таких простих правил, аби ваше серце залишалось здоровим:⤵️

❤️ Регулярна фізична активність. Заняття аеробними вправами, такими як ходьба, біг, плавання або їзда на велосипеді, може покращити функцію серця, знизити артеріальний тиск, поліпшити рівень холестерину.

❤️ Дотримуйтеся збалансованого харчування. Споживайте різноманітну їжу, яка багата на овочі, фрукти, цльноозернові продукти, рибу, біле м'ясо та здорові жири. Обмежте споживання насичених жирів, трансжирів, цукру та солі.

❤️ Уникайте паління. Паління тютюну — один із факторів ризику для розвитку серцево-судинних захворювань, інсультів та хронічної обструктивної хвороби легень (ХОЗЛ).

❤️ Дотримуйтесь здорової ваги. Займайтеся фізичною активністю та правильно харчуйтесь для підтримки здорової ваги. Надлишкова вага або ожиріння можуть збільшити ризик розвитку серцевих захворювань.

❤️ Контроль артеріального тиску. Високий артеріальний тиск може негативно впливати на серце. Регулярно вимірюйте артеріальний тиск та зверніться до лікаря, якщо він перевищує нормальні показники. За потреби лікар може рекомендувати медикаментозну терапію для контролю тиску.

антиаритмічній терапії.

💔 Тому при найменших симптомах порушення ритму негайно звертайтеся до лікаря-кардіолога.

💙З турботою про Вас КНП "Надвірнянська ЦРЛ"💛

Поділитися:
Надвірнянська центральна районна лікарня:
GPS: 48.631290918232, 24.560124430973
Графік роботи:
Цілодобово

Надвірнянська центральна районна лікарня

Надвірнянська центральна районна лікарня